IVO VAN DOOREN • Vroente 3 (Industriezone Looi), 2310 Rijkevorsel • 03 314 69 12info@ivovandooren.be Facebook Offerte Contact

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Ik wou langs deze weg uw mensen nog eens bedanken voor het vlot werken en vooral de flexibiliteit, probleemoplossende voorstellen en medewerking die ze aan de dag gelegd hebben. De werf is ook niet abnormaal vuil achtergelaten, ondanks paniekgezaai van de Syndic van het gebouw, omdat we langs de traphal gekomen zijn en niet via de gevel. Tot nog eens!

H. Metz, Metzsan & Things - werf Antwerpen
Langs deze weg wil ik u en het ganse personeel bedanken voor het prachtig chapewerk dat jullie geleverd hebben. Deze chape lag zeer goed. Mijn vloerder doet dit toch al 40 jaar en dit is hij nog niet tegengekomen: propere afwerking langs de kanten en een zeer vlakke chape. Dit was een plezier om te vloeren. Dikke proficiat.

Architect Wouters Gust - Wouters Johan
Ik ben al 14 jaar vloerder. Architect Luk Vorsselmans (Wuustwezel) zijn eigen woning heb ik ook afgewerkt en onlangs zijn nieuwe achterbouw ook: de chapewerken die door jullie zijn uitgevoerd, zijn zeer correct! Kantoor Heeren in Turnhout was ook gechapt door jullie: wij hebben daar natuursteen op verlijmd en de chape lag ook zeer goed.

Lavrijssen Steve, Vloer en Tegelwerken - Rijkevorsel
Bij deze willen we jullie bedanken voor de snelle, correcte en vooral vakkundige service; deze is tegenwoordig zeldzaam in de bouwsector!

Tom Van Dessel en Jan Thys - Kapellen
Prachtig werk geleverd!

Verbeeck Kevin - Aartselaar


  • IVO VAN DOOREN
    Vroente 3 (industriezone Looi)
    2310 Rijkevorsel
  • 03 314 69 12