IVO VAN DOOREN • Vroente 3 (Industriezone Looi), 2310 Rijkevorsel • 03 314 69 12info@ivovandooren.be Facebook Offerte Contact

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Bedankt voor het geleverde werk en de snelle , correcte afwerking van gans mijn dossier. groeten, Eric

Goris Eric - Sint Lenaarts
Graag wil ik en mijn vriendin jullie hartelijk bedanken voor jullie perfecte samenwerking, zowel offerte, opmeting ter plaatse en de plaatsing van de pur en chape verliepen perfect! Mijn schoonbroer is ook aan het bouwen en daar zullen wij ook graag jullie willen inschakelen als de tijd rijp is.

Van Nunen-Mariën - Merksem
De vloerder (Steve Lavrijssen) heeft de pleister en chape gecontroleerd op de werf van het Steen en hij heeft deze meer dan goedgekeurd en was hier zeer tevreden over!

Anrico - Schelle
Nieuwsgierig hebben we afgelopen weekend naar het resultaat gaan kijken, het ziet er écht voortreffelijk uit !! Dankzij jullie zijn we eindelijk af van alle kabels & buizen, en alweer een stapje dichter bij onze realisatie waarvoor onze oprechte dank !! De betaling brengen we volgende week zeker in orde Heel graag tot binnenkort voor het plaatsen van onze chape

Manu Boudewyn - Ann Dietvorst - St. Katelijne Waver
Wij zijn zondag op de werf gaan kijken, is wel super gedaan ! Wij zijn zeer tevreden - wil je zeker Uw mensen bedanken voor het werk.

D&M bvba - Delfoge Reinhilde - Berlaar


  • IVO VAN DOOREN
    Vroente 3 (industriezone Looi)
    2310 Rijkevorsel
  • 03 314 69 12