IVO VAN DOOREN • Vroente 3 (Industriezone Looi), 2310 Rijkevorsel • 03 314 69 12info@ivovandooren.be Facebook Offerte Contact

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Trouwens, pluim op jullie hoed. Zowel voor de administratie, het opvolgen, de planning, de klant inlichten enzovoort, als de perfecte uitvoering en alles netjes achterlaten. Topwerk! Als er me iemand vraagt.... dan weet ik wie zeker aan te raden valt!

D. Haesendonckx - Westerlo
Bij deze ook onze waardering voor de manier waarop de chapewerken werden uitgevoerd. Bij praktische problemen die opdoken werd correct teruggekoppeld naar de bouwheer en er werd vooral actief mee gezocht naar een oplossing. Koesteren zo'n gasten!

Tinny Hasendonckx - Tiphiko NV
Langs deze weg wil ik u en het ganse personeel bedanken voor het prachtig chapewerk dat jullie geleverd hebben. Deze chape lag zeer goed. Mijn vloerder doet dit toch al 40 jaar en dit is hij nog niet tegengekomen: propere afwerking langs de kanten en een zeer vlakke chape. Dit was een plezier om te vloeren. Dikke proficiat.

Architect Wouters Gust - Wouters Johan
De vloerder (Steve Lavrijssen) heeft de pleister en chape gecontroleerd op de werf van het Steen en hij heeft deze meer dan goedgekeurd en was hier zeer tevreden over!

Anrico - Schelle
Bedankt voor het geleverde werk en de snelle , correcte afwerking van gans mijn dossier. groeten, Eric

Goris Eric - Sint Lenaarts


  • IVO VAN DOOREN
    Vroente 3 (industriezone Looi)
    2310 Rijkevorsel
  • 03 314 69 12